Eén van de belangrijkste productgroepen van Zwaard, slagerij & traiteur zijn de vleeswaren. Onze klanten komen van heinde en verre voor deze pijlers van het bedrijf. Nergens in de wijde omgeving vindt u zo een breed en diep assortiment vleeswaren.
Van heerlijke zelfgemaakte gerookte boerenachterham tot botermals runderrookvlees van koeien van het Twentse platteland. Van ambachtelijk gemaakte roomleverworst tot overheerlijk Vlaams gebraad.
Onderscheidend in ons assortiment vleeswaren is de kwaliteit en de diversiteit. De meeste vleeswaren maken wij zelf en zijn afgestemd op de wens van onze klanten met in achtneming van het originele receptuur.
Hieronder een greep uit ons assortiment
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Gemaakt van een kalfsrib, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gegrilde rosbief, wij grillen de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.
Gemaakt van magere kippenborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Ouderwets lekker gemarineerd Zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.
Licht gezouten rundermuis. Ons rookvlees, van koeien van het Twentse platteland, wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.
Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gerookt en gekookt.