Wist u verder dat alle barbecuespecialiteiten uit eigen keuken komen? We snijden zelf ons vlees, kruiden dit en rijgen dit bijvoorbeeld zelf aan spiesen.
Hieronder ziet u een overzicht van onze specialiteiten:
Heerlijke gerijpte stukken vlees, smaakvoller, malser en sappiger dan ooit tevoren! Ideaal voor buitenkeukens en barbecues met een deksel (indirecte barbecue methode)
Bij alle Beef & Steak- producten ontvangt u een bereidingsadvies!
Ribeye steak, steak van appel dikke runderrib
Entrecote, steak van lendebiefstuk met randje vet
T bone steak, steak van dunne lende en ossehaas met T vormigbeen
Cote de Boeuff, steak van gerijpt runderribstuk (min. 2 pers)
Tomahawk steak, steak van gerijpt runderribstuk met been (min. 2 pers)
Lady steak, steak van kogelbiefstuk,botermals! 150 gram
Daddy steak, steak van kogelbiefstuk,botermals! 300 gram
Tournedos steak, steak van ossehaas, botermals!
Picanha, rosbief van staartstuk met randje vet
Sucade steak, steak van sucadestuk, topper in USA!
Bavette, steak van mals gedeelte uit de rundervang